, ,

Holland paviljoen update

Holland Paviljoen MWC

Na een succesvolle editie van het Holland Paviljoen op het Smart City Expo World Congress, dat van 15 – 17 november jl. in Barcelona werd gehouden, zijn de voorbereidingen voor het a.s. Mobile World Congress (MWC) in volle gang. De opzet van het Holland Paviljoen, dat om duurzame redenen in Barcelona is achtergebleven, is een groot succes gebleken en zal slechts met kleine aanpassingen worden hergebruikt in februari. Verwacht wordt, dat mede door het open karakter, het Paviljoen weer veel bezoekers zal aantrekken.

Inmiddels zijn alle beschikbare plekken op het Paviljoen door innovatieve en mooie Nederlandse bedrijven ingenomen. Eén van de eerste partners van het Holland High Tech Paviljoen is BroadForward. BroadForward, door GSMA voor het derde jaar op rij genomineerd voor de “Best Mobile Technology award”, is een van de snelst groeiende signaleringsbedrijven en is toonaangevend expert in interactie en routing voor 2G, 3G, 4G / LTE, IMS, Vast, Wi-Fi, nummerportabiliteit en M2M netwerken. Onder BroadForward klanten zijn ‘s werelds grootste en meest toonaangevende spelers op de telecommunicatiemarkt.

Taco Schoute, CEO van BroadForward: “MWC is het belangrijkste evenement van het jaar voor ons. Het Nederlandse High Tech Paviljoen is de perfecte plek voor BroadForward om onze innovatieve oplossingen te presenteren, en tevens om zowel nieuwe als bestaande klanten, onze technologiepartners, onze resellers, en natuurlijk de analisten en de media te ontmoeten”.

De overige partners hebben allemaal een link met één of meer van de drie speerpunten van het Holland High Tech Paviljoen: Cloud, Security, Telecom. Na Onegini en BroadForward hebben ook Qelp, ABN-Amro, PortingXS, TMF Group en Oase zich aangesloten.

De komende weken zal nauw worden samengewerkt met alle partners om een succesvol Holland High Tech Paviljoen te realiseren op het Mobile World Congress. Daarom organiseert en faciliteert Enterprise Summit een Kick-off meeting op 22 december. Zowel RVO en NBSO Barcelona, de gemeente Den Haag en HSD, als alle zakelijke partners van het Holland High Tech Paviljoen, zullen met een korte pitch hun verwachtingen en toegevoegde waarde voor het Holland High Tech Paviljoen presenteren.

Wilt u meer weten over het Holland High Tech Paviljoen op het a.s. Mobile World Congress neemt u dan contact op met Jackie Heere (jackie@enterprisesummit.nl).

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.